AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak içini temizlemek

Kahve falında tırnak içini temizlemek

Kahve falında tırnak içini temizlemek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, merdiven atlayacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerini boşvereceğine, açların doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak içini temizlemek gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında tırnak içini temizlemek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarını temizlemek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını temizlemek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek yetki ve söz sahibi olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnaklarını temizlemek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında tırnak temizlemek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir