AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları temizlemek

Kahve falında tırnakları temizlemek

Kahve falında tırnakları temizlemek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalettir.

Kahve falında tırnakları temizlemek gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, iyi halinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında tırnaklarını temizlemek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarını temizlemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnakları temizlemek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak arasını temizlemek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, amaçlarına ulaşmaya işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir