AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak temizlemek

Kahve falında tırnak temizlemek

Kahve falında tırnak temizlemek böyle işlere kalkışacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak temizlemek gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında tırnaklarını temizlemek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak temizlemek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak arasını temizlemek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını temizlemek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağını temizlemek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir