AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını temizlemek

Kahve falında tırnaklarını temizlemek

Kahve falında tırnaklarını temizlemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kendi işine sahip olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında tırnaklarını temizlemek gördüyseniz:

  • Bildiğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında tırnağını temizlemek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnakları temizlemek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnaklarını temizlemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında tırnak temizlemek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklarını temizlemek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir