AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç kökü kesmek

Kahve falında ağaç kökü kesmek

Kahve falında ağaç kökü kesmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç kökü kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak hayallerinin peşinden gideceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç kökü kesmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kökünden kesmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın kökünü görmek ticaret hayatına atılacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç kökü sökmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kökü sulamak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir