AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacı kökünden sökmek

Kahve falında ağacı kökünden sökmek

Kahve falında ağacı kökünden sökmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek maddi olarak çok rahat olunacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kökü sökmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç kökünden sökmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında çiçeği kökünden sökmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında kökünden çiçek sökmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında kök sökmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ağaç kökü görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir