AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ağaç kökü görmek

Kahve falında kuru ağaç kökü görmek

Kahve falında kuru ağaç kökü görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç kökü gördüyseniz:

  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Kahve falında kuru ağaç kökü görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç köküne tutunmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç kökü sökmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağacın kökünden söküldüğünü görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük köklü ağaç görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında kökü olmayan ağaç görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köklü ağaç görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında köksüz ağaç görmek kazancının düşeceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir