AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kökünden kesmek

Kahve falında saçını kökünden kesmek

Kahve falında saçını kökünden kesmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında saçını kökünden kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır arkadaşınız olan kişiler herşeye karışmaya başlamış olabilirler.

Kahve falında saçını kökünden kesmek karşısına iyi insanların çıkacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kökünden kesmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç kökü kesmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak bazı engellerle karşılaşacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kökü görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, esenliği bulacağına yorulur.

Kahve falında saçının kökünden koptuğunu görmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, kırılan kalbin onarılacağına yorulur.

Kahve falında kök diş çektirmek işleri yoluna sokacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir