AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıraş edildiğini görmek

Kahve falında tıraş edildiğini görmek

Kahve falında tıraş edildiğini görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tıraş edildiğini gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında tıraş edildiğini görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek çalışıyorsa terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalettir.

Kahve falında tıraş etmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tıraş etmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını tıraş etmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir