AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, gülen yüzünün de solacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Fark yaratmanız değişikliği körükleyebilir.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak yaşamın kolaylaşacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, muradın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı olanı görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sakalını tıraş etmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işarettir.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, en yukarılara çıkacağına yorulur.

Kahve falında sakalını tıraş etmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir