AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu gördüyseniz:

  • Faydasız argümanlar ya da yürümesi zor anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında birinin sakal tıraşı olduğunu görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında sakalını tıraş etmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal tıraşı olduğunu görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında sakal tıraşı olanı görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir