AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı tıraş etmek

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, herhangi zarara uğramayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak uzaktan haberler işiteceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altını tıraş etmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek daha bir sevileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun tıraş olduğunu görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak dikkat çekeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında sakalını tıraş etmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir