AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını tıraş etmek

Kahve falında başkasını tıraş etmek

Kahve falında başkasını tıraş etmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını tıraş etmek gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında tıraş olacağını görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tıraş olduğunu görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tıraş etmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kadının tıraş olmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kadını tıraş olurken görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadını tıraş etmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir