AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı tıraş etmek

Kahve falında kafayı tıraş etmek

Kahve falında kafayı tıraş etmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, şifa göreceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Kahve falında kafayı tıraş etmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında kafayı tıraş etmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak hayatından çıkaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücut kıllarını tıraş etmek sıkıntılarından arınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tıraş olduğunu görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği tıraş etmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunu tıraş etmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını tıraş etmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir