AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek

Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek

Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kendisi ile gururlanacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında timsahın yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Kahve falında timsahlarla yüzmek arabasını ve toprağının olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında timsahla yüzmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah derisi yüzmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işarettir.

Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Kahve falında minik timsah görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde timsah görmek kişinin kazancının artacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yatağın altında timsah görmek çirkin sözler işitileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balık ve timsah görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir