AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla dövüşmek

Kahve falında komşuyla dövüşmek

Kahve falında komşuyla dövüşmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyla dövüşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar bilgiler verebilirler.

Kahve falında komşuyla dövüşmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle dövüşmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında polisle dövüşmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle dövüşmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında hayvanla dövüşmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet eder.

Kahve falında aslanla dövüşmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir