AnaSayfa / Genel / Kahve falında öküzle boğuşmak

Kahve falında öküzle boğuşmak

Kahve falında öküzle boğuşmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında öküzle boğuşmak gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında öküzle boğuşmak büyük problemler yaşanacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanlarla boğuşmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamla boğuşmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azraille boğuşmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle boğuşmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atlarla boğuşmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kızla boğuşmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir