AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsaha yemek vermek

Kahve falında timsaha yemek vermek

Kahve falında timsaha yemek vermek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsaha yemek vermek gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında timsaha yemek vermek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah yavrusu yemek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah eti yemek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında timsah yemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işinden ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında timsah avlamak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında timsahlardan kaçmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı timsah görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir