AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah yemek

Kahve falında timsah yemek

Kahve falında timsah yemek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsah yemek gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Kahve falında timsah yavrusu yemek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah yemek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında timsaha yemek vermek kötü sözler duyulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında timsah eti yemek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında bebek timsah görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında timsah üzerinde yürümek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan timsah görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir