AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltaya yem takmak

Kahve falında oltaya yem takmak

Kahve falında oltaya yem takmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında oltaya yem takmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında oltaya yem takmak insanlarla bir araya geleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında oltaya yakalanmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına inanılır.

Kahve falında oltayla balık avlamak zengin olunacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olta yutmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık oltası almak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olta iğnesi görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir