AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk yem vermek

Kahve falında tavuk yem vermek

Kahve falında tavuk yem vermek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk yem vermek gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında yem yiyen tavuk görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğa yem vermek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk yem vermek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ona şifa olmayacağına inanılır.

Kahve falında tavuk yememek yeni çalışmalara girişileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında tavuklara yem vermek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk yemi görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuklar yem vermek rahatlık ve ferahlık bulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında tatlı yememek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir