Kahve falında ölü timsah görmek

Kahve falında ölü timsah görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hayatının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü timsah gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Kahve falında timsah ölüsü görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü timsah görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında timsah derisi görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında insanı timsah olarak görmek bunun farkına varacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında timsah ezmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok timsah görmek kötü duygularından arınacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında timsahla oynamak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah balığı görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir