AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga tarafından kovalanmak

Kahve falında karga tarafından kovalanmak

Kahve falında karga tarafından kovalanmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kalbini kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek tarafından kovalanmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından kovalanmak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından kovalanmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında iki kişi tarafından kovalanmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Kahve falında kocası tarafından kovalanmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir