Kahve falında denizde timsahlar görmek

Kahve falında denizde timsahlar görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, elinin döneceğine, kazancı arttıracağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde timsahlar gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Kahve falında deniz timsah görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde timsah görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek işsizin iş bulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz ve timsah görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hakkını savunamayacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında denizde timsahlar görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında timsahı denizde görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir