AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ve kurbağa görmek

Kahve falında timsah ve kurbağa görmek

Kahve falında timsah ve kurbağa görmek başarılarının bir ömür süreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah ve kurbağa gördüyseniz:

  • Belli konularda daha rahat veya bilinçli ilerlemenize yardım edebilecek işaretler kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında timsah ve kurbağa görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kurbağa görmek yokluğun biteceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil büyük kurbağa görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kurbağa görmek makam ve rızık sağlayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kurbağa görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında yılan ve kurbağa görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında akvaryumda kurbağa görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında kurbağadan kaçmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir