AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryumda timsah görmek

Kahve falında akvaryumda timsah görmek

Kahve falında akvaryumda timsah görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında akvaryumda timsah gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Kahve falında akvaryumda timsah görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, suçlamalardan aklanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık ve akvaryum görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumdan balık tutmak eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Kahve falında akvaryum balığı yakalamak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında içi balık dolu akvaryum görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına tabir olunur.

Kahve falında balıkları akvaryuma koymak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryum içinde büyük balık görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir