AnaSayfa / Genel / Kahve falında tılsımlı taş görmek

Kahve falında tılsımlı taş görmek

Kahve falında tılsımlı taş görmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, dertlerden kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında tılsımlı taş gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Kahve falında tılsımlı taş görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, onlardan medet umacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tılsımlı yüzük görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tılsım yapmak makam ve rütbe edineceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında aile tarafından taşlandığını görmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında küpe taşı görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş duvar görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı perde görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir