AnaSayfa / Genel / Kahve falında tılsım yapmak

Kahve falında tılsım yapmak

Kahve falında tılsım yapmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında tılsım yapmak gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında tılsım yapmak inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tılsımlı taş görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tılsımlı yüzük görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle yolculuk yapmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dondurma yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında karda kayak yapmak evlat sahibi olunacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir