AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine yorulur.

Kahve falında ölü tarafından taşlanmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birileri tarafından taşlanmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında kocası tarafından taşlanmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işsizin iş bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşi tarafından taşlanmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından taşlanmak evini ve ailesini unutacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir