AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş duvar görmek

Kahve falında taş duvar görmek

Kahve falında taş duvar görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, elinin dara düşmeyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş duvar gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Kahve falında duvar taşı görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında taş duvar örmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taş duvar yapmak maddi olarak güç kazanacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş duvar görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş duvar yıkmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş duvardan atlamak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında taş duvarlı ev görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş duvara tırmanmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir