AnaSayfa / Genel / Kahve falında tılsımlı yüzük görmek

Kahve falında tılsımlı yüzük görmek

Kahve falında tılsımlı yüzük görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tılsımlı yüzük gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların işinizle ilgili başlıklarda sorun teşkil etmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında tılsımlı yüzük görmek dileklerin gerçekleşeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulur.

Kahve falında tılsım yapmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında tılsımlı taş görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük vermek huşu içinde devam edeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında altın kolye ve yüzük görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğünün kırıldığını görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği erkekle yüzük takmak yeni bir hayat kuracağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzüğü atmak kurtuluşa ereceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir