AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı perde görmek

Kahve falında taşlı perde görmek

Kahve falında taşlı perde görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, güzellik ve hayır geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı perde gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmamanız durumunda tuhaf bir duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında taşlı perde görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz perde kapatmak birçok dedikoduya maruz kalacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık perde görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında koyu renk perde görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asılı perde görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında dantel perde görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perde arkasından bakmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir