AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zor günler geçirileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, ilim irfan öğreneceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet eder.

Kahve falında tilkinin saldırdığını gördüyseniz:

  • İfade eksikliği görülebilir.

Kahve falında tilki saldırdığını görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında tilki kesmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki ölüsü görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tilki dövmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilkiden kaçmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir