AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki ölüsü görmek

Kahve falında tilki ölüsü görmek

Kahve falında tilki ölüsü görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki ölüsü gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında ölü tilki görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tilki ölüsü görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara tilki görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki sevmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki sürüsü görmek onların mutlu haberlerini alacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sarı tilki görmek maddi durumunun düzeleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında tilki kuyruğu koparmak söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir