AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan ve tilki görmek

Kahve falında tavşan ve tilki görmek

Kahve falında tavşan ve tilki görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, durumun değişmesine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan ve tilki gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkiyi sevmek çok yorulacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında tilki taşlamak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilki eti görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki yavrusu öldürmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tilkiye taş atmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tilki görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir