AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki dövmek

Kahve falında tilki dövmek

Kahve falında tilki dövmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında tilki dövmek gördüyseniz:

  • Bir dakika önce mükemmel görünen olaylar, bir dakika sonra tamamen olumsuz bir hal alabilir.

Kahve falında tilki dövmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında yavru tilki görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı tilki görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hem işinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında ormanda tilki görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında tilkiden korkmak fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, büyük bir projeye girileceğine işaret eder.

Kahve falında tilki yavruları görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ve tilki görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, mal edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir