AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki kesmek

Kahve falında tilki kesmek

Kahve falında tilki kesmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında tilki kesmek gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında tilki kesmek fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan tilki görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tilki eti yemek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında tilki yemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda tilki görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiyi sevmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Kahve falında tilkiler görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında evde tilki görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir