AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilkiden kaçmak

Kahve falında tilkiden kaçmak

Kahve falında tilkiden kaçmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilkiden kaçmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Kahve falında tilkiden kaçmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, borçlarının kapanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tilki görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, kazancının azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında tilki kovmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tilki yakalamak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tilki eti görmek endişelerin sona ereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilki dövmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında tilki eti yemek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tilki tutmak kiracı olmaktan kurtulacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir