AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki yavrusu yakalamak

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kişinin tek başına kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, üzüntü yaşamaya tabir olunur.

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki yakalamak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki yavruları görmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulur.

Kahve falında tilki ve yavrusunu görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yavru tilki görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet eder.

Kahve falında tilki yavrusu öldürmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru ördek yakalamak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru balık yakalamak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir