AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilkiden korkmak

Kahve falında tilkiden korkmak

Kahve falında tilkiden korkmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiden korkmak gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerin doğru yönetilmesi gerekebilir.

Kahve falında tilkiden korkmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine inanılır.

Kahve falında tilki ve kedi görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, evleneceğinize alamet eder.

Kahve falında tavşan ve tilki görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki kuyruğu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tilki köpek görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tilkiden kaçmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ve tilki görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında tilki sevmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir