AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki sevmek

Kahve falında tilki sevmek

Kahve falında tilki sevmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tilki sevmek gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Kahve falında tilki sevmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında tilkiyi sevmek işlerin toparlanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet eder.

Kahve falında tilki boğmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet eder.

Kahve falında tilki ve kurt görmek saygınlık göreceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında tilki taşlamak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilkiye taş atmak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki yavruları görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı tilki görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir