AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki köpek görmek

Kahve falında tilki köpek görmek

Kahve falında tilki köpek görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki köpek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek ve tilki görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalettir.

Kahve falında tilki köpek görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında tilki ve köpek görmek maddi imkânlarının artacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tilki avlamak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde tilki görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilkiler görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine alamet eder.

Kahve falında tilki boğmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında tilkiyi sevmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kişinin her türlü zenginliğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir