AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki ve kedi görmek

Kahve falında tilki ve kedi görmek

Kahve falında tilki ve kedi görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, istediği makama geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, üzüntü yaşamaya, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, fakirlikten kurtulmaya, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tilki ve kedi gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tilki ve kedi görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ve tilki görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tilki ısırdığını görmek para ve zaman ayıracağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki kovmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında tilki çakal görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında tilki yavrusu öldürmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki kuyruğu görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızıl tilki görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir