AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında tilkinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Kahve falında tilki kovalamak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kısmetinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki kovaladığını görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tilkinin kovaladığını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü tilki görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında tilki saldırması görmek işlerinin bir anda bozulacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında evinde tilki görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan tilki görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara tilki görmek gözyaşına boğulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir