AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tilki görmek

Kahve falında ölü tilki görmek

Kahve falında ölü tilki görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında ölü tilki gördüyseniz:

  • Bazı olayların iç yüzü aydınlanabilir, gerçekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında ölü tilki görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki ölüsü görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki eti yemek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tilkiye ekmek vermek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki kovaladığını görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl tilki görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında tilki kovmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, eline büyük paralar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tilki yemek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir