AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki kuyruğu koparmak

Kahve falında tilki kuyruğu koparmak

Kahve falında tilki kuyruğu koparmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Kahve falında tilki kuyruğu görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında tilki kuyruğu koparmak yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ve tilki görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bereketli işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tilki ve koyun görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt ve tilki görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tilkiden kaçmak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki dövmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızıl tilki görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir