AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki sürüsü görmek

Kahve falında tilki sürüsü görmek

Kahve falında tilki sürüsü görmek kişinin şansının artacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında tilki sürüsü gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Kahve falında tilki sürüsü görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki yavrusu yakalamak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tilki ölüsü görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine inanılır.

Kahve falında tilki tutmak sorunların büyük darbeler vuracağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında tilki yavruları görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde tilki görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tilkiden korkmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, maddi güç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir