AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tilki görmek

Kahve falında sarı tilki görmek

Kahve falında sarı tilki görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kederleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, işlerin yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı tilki gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zor olsa da, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında sarı tilki görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tilki kürkü giymek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında tilki kovalamak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilki sürüsü görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tilki ve kedi görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında tilki eti yemek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yüzünde güller açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki tutmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir