AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt ve tilki görmek

Kahve falında kurt ve tilki görmek

Kahve falında kurt ve tilki görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, ekmeksiz kalacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yeni bir semte taşınılacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt ve tilki gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında kurt ve tilki görmek daha fazla gelir elde edeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki ve kurt görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilki kurt görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt tilki görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tilki derisi görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında tilkiye taş atmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki saldırması görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tilki görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir