AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve tilki görmek

Kahve falında kedi ve tilki görmek

Kahve falında kedi ve tilki görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ve tilki gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Kahve falında tilki ve kedi görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve tilki görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki kürkü görmek işinde zarar edeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında tilki saldırdığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kara tilki görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilki kovmak hayat boyu desteği olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki ve köpek görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına inanılır.

Kahve falında tilki ve koyun görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir